MÖNKIJÄT

Edustamme mönkijöiden puolella: Honda ja Polaris tuotemerkkejä. Löydät tarkemmat tiedot merkkikohtaisesti sivuiltamme. Meiltä myös huollot ja varaosat kyseisiin merkkeihin. Katso myös vaihtolaitteemme nettimotosta.

Honda

Honda-mönkijä, kansainväliseltä nimeltään Honda ATV, on sanan varsinaisessa merkityksessä todellinen hyötyajoneuvo. Se on tehty rankkoihin työtehtäviin ja vaikeisiin maastoihin. Juuri siksi korkea laatu, kestävyys ja varmatoimisuus ovat olleet etusijalla sen suunnittelussa. Kun vertaat mönkijöitä eli kansankielellä mönkkäreitä, huomaat, että Honda erottuu joukosta nimenomaan työkäyttöominaisuuksillaan. Laadusta kertoo omaa kieltään neljän vuoden takuu, joka annetaan crossimönkijöitä lukuun ottamatta kaikille Honda-mönkijöille. Mönkijän lisävarusteet, esimerkiksi vinssi, lumilevy, erilaiset peräkärryt ja säilytyslaatikot sekä lukuisat työvälinerunkoon kiinnitettävät lisälaitteet tekevät Hondasta juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivan.

Linhai

Linhai on pitkän historian omaava, vuonna 1956 perustettu yritys joka valmistaa useita erilaisia pienkoneita. 1994 Linhai alkoi valmistaa mm. mönkijöitä, skoottereita ja muita pienkoneita. Hyötymönkijöiden dieselmoottorit toimittaa Perkins Engines.
Parhaiten Linhai tunnetaan Suomessa mönkijöistään, joita se alkoi toimittaa Eurooppaan vuonna 2001.
Laatu ja edullinen hankintahinta kulkevat käsi kädessä tämän merkin kohdalla, Linhait ovat edistyksellisiä, jatkuvasti kehittyviä laitteita, jotka soveltuvat harraste- ja hyötykäyttöön. Tuotekehitys yhdessä useiden tunnettujen valmistajien kanssa pitää laatutason korkeana ja tuottaa uusia, parempia laitteita vaativien asiakkaiden käyttötarpeisiin.
Kaikki Linhait on varustettu mm. sähköisesti kytkettävällä nelivedolla sekä käyttötarkoitukseen sopivalla alusta- ja jousitusratkaisulla, parantaen ajo-ominaisuuksia tiellä ja maastossa.

Polaris

Alan Suomalainen asiantuntija Mönkijä–lehti testasi Suomen myydyimmät ohjaustehostimella varustetut merkit ja Polaris todettiin parhaaksi. Polaris sai kehuja ajo-ominaisuuksistaan erityisesti vaikeassa maastossa ja myös nopeasta maastoajosta. Polariksen nelivetotekniikka sai taas täyden kympin erinomaisesta toiminnallisuudesta. Mönkijä –lehti toteaa testissään. ” Polariksella ei periaatteessa koskaan pääse syntymään tilannetta, jolloin laite vetäisi vain kolmella pyörällä, vaikka eteenpäin meneminen vaatisi neljän pyörän vetoa.”  Lisäksi lehti kommentoi: ” Polariksen nelivetojärjestelmä on kehitetty mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Sen toiminta on huomaamatonta ja pehmeää, joten se helpottaa maastoajoa melkoisesti.  Polaris oli paras myös kuljettajaympäristön kannalta ja muun muassa sen ajoasento oli testin paras. (Mönkijä-lehti)