Moottorisahat

Husqvarna Battery -sarja

Husqvarna Battery -sarja on tehokkaan 36 V:n litiumioniakuston avulla toimivien huipputehokkaiden koneiden mallisto. Akku yhdessä erikoissuunnitellun harjattoman moottorin kanssa antaa bensiinimoottoreita vastaavan suorituskyvyn. Lisäksi voit nopeasti vaihtaa yhden akun käsikäyttöisestä kannettavasta koneesta toiseen ja jatkaa työskentelyä.

Husqvarna Professional chainsaws

XP®-moottorisahat on varustettu uusimmilla ominaisuuksilla, jotka tarjoavat maksimaalista suorituskykyä joka tilanteessa. X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta noin 20 % ja pakokaasupäästöjä jopa 75 %, Low Vib -tekniikka vaimentaa tärinää ja AutoTune™ takaa moottorin optimaalisen käyntinopeuden kaikissa sääoloissa.

Husqvarna-pensasleikkurit

Husqvarnan pensasleikkureissa yhdistyvät hyvä ergonomia, korkea laatu ja erinomainen leikkuutulos. Moottori ja käynnistin on suunniteltu käynnistämään moottori nopeasti ja vaivattomasti. Ihanteellisia työvälineitä sekä korkeiden että matalien pensasaitojen leikkaamiseen.

Husqvarna Moottorisahat

Parannamme moottorisahojamme jatkuvasti edelleen kehittämällä niiden suorituskykyä ja ominaisuuksia käyttäjien odotuksia vastaaviksi. Husqvarnan moottorisahavalikoima tarjoaa alan edistyksellisimpiä ratkaisuja. Valikoima sisältää sekä isoja että pieniä malleja puunkaatoon, oksimiseen ja polttopuiden sahaukseen.

Metsänraivaussaha ja raivaussaha

Tehokkaat ja tasapainoiset raivaussahat on tehty vaativaan metsätyöhön ja pitkäkestoiseen käyttöön. Moottori on suunniteltu maksimaalisen tehokkaaksi, mutta samalla sen tekniikka vähentää sekä tärinää että polttoaineenkulutusta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät Husqvarnan vahvoissa raivaussahoissa, ja niiden avulla kaikkien vaativinkin raivaustyö sujuu helpommin.

Trimmeri, trimmerit ja ruohotrimmerit

Tehokkaita, kestäviä ja monikäyttöisiä trimmereitä kotikäyttäjille, jotka haluavat pitää pihansa hyvässä kunnossa. Kevyet ja ketterät koneet sopivat hiljaisen käyntiäänensä ansiosta erinomaisesti käytettäväksi asuinalueilla.