UUTISET:

SnowDog
Venäläisen suunnittelun Baltmotors SnowDog moottorihinaaja on ainutlaatuinen tuote Euroopan markkinoita varten. SnowDog on koottu luotettavista komponenteista. SnowDog on tarkoitettu pienen rahdin ja ihmisten kuljetukseen jäällä ja lumella. Tutustu uuteen SnowDog mallistoon tästä.
Mallisto myös esillä myymälässämme. Toimimme SnowDogin virallisena Suomen maahantuojana.

Veneet 2018
Kesälle 2018 uusia merkkejämme vene puolelle ovat Suvi- ja Palta-veneet. Myös uutuutena Kawasakin vesijetit valikoimassamme.

Polaris Snowcheck 2019
Tee Polaris Snowcheck 2019 kauppasi nyt ja hyödy ennakotilaajan eduista. Valikoimaan kuuluu mm: Indy 850, Switchback, SKS 146 ym. Tämän lisäksi myynnissä myös rajoitettu erä EM/GIANT/SM-voittaja Polaris Axys R moottorikelkkoja.

Facebook
Tykkää meistä myös Facebookissa. Uusia uudistuksia ja kilpailuja tulossa kesän aikana. Stay tuned!


Polaris Ranger
Nyt uusi kaksipaikkainen Ranger Traktori koeajossa liikkeessämme.
Ranger 400 HO (455cc) 4x4 EUT on rekisteröity traktorimönkijäksi ja sillä saa ajaa myös tiellä. 
Se on monipuolinen ja kätevä ajoneuvo, jossa on myös paikka matkustajalle. Rangerissa on lisäksi reilunkokoinen (lastauskyky 227kg) ja kipattava lava erilaisiin kuljetustehtäviin. Tule ja totea sen tarpeellisuus ammattikäyttöön, perheiden harrastuksiin ja muihin työtehtäviin. 
Sh. 12 990,- + toimituskulut.

Team Pro Service vahvistuu
Team Pro Service saa lisää vahvistuksia. Voit lukea lisää aiheeseen littyen teamin omilta sivuilta.


Honda tuli taloon!
Myymälästämme löytyy kattava valikoima Hondan tuotteita. Valikoimaan kuuluu Hondan mönkijät, mopot, kevytmoottoripyörät, moottoripyörät sekä crossipyörät. Tule katsastamaan honda uudet mallit paikan päälle myymäläämme!