2-PYÖRÄISET!

Edustamme 2-pyöräisten puolella: Aprilia, Derbi, Honda, Sym ja Vespa tuotemerkkejä. Löydät tarkemmat tiedot merkkikohtaisesti sivuiltamme. Meiltä myös huollot ja varaosat kyseisiin merkkeihin. Katso myös vaihtolaitteemme nettimotosta.

Aprilia - Menestystä ja mestaruuksia

49 maailmanmestaruutta, satoja osakilpailuvoittoja ja mittava määrä euroopan mestaruuksia. Aprilia on luonut jo 20 vuoden ajan menestyksekkäitä moottoripyöriä nuorille kuljettajille motocross-, superbike- ja supermoto-luokkiin. Tästä osoituksena Max Biaggin, Valentino Rossin, Loris Capirossin sekä monien muiden tähtien historialliset voitot Aprilia-moottoripyörillä. Intohimoa, urheilullisuutta ja voittoja - sitä on Aprilia.

Derbi - edistyksellistä tekniikkaa

Derbin historia alkaa pienestä polkupyöräpajasta Molletin kylästä Barcelonan läheltä, ja sen perusti Simón Rabasa i Singla vuonna 1922. Yritys keskittyi polkupyörien korjaamiseen ja vuokraamiseen kunnes toukokuussa 1944 Singla perusti Bicicletas Rabas nimisen osakeyhtiön, joka alkoi tuottaa polkupyöriä teollisesti. Yritys oli menestyksekäs ja vuonna 1946, tukien sen voittoja, alettiin toteuttaa ensimmäistä moottoroitua pyörää.Ensimmäinen pyörä oli 48-kuutioinen SRS niminen mopo, joka osoittautui menestykseksi saaden yrityksen muuttamaan päätoimialaansa. Yhtiö muutti 7. marraskuuta 1950 nimensä Nacional Motor SA:ksi.

Gilera

Giuseppe Gilera perusti Gileran vuonna 1909 Milonssa, Italiassa. Nykyään Gileran omistaa Piaggio.Gileran tarjontaan kuuluu skootterit, enduromopot, sekä kevytmoottoripyörät.

Honda

Soichiro Honda aloitti valmistamalla männänrenkaita marraskuussa 1937. Pian hänestä tuli Toyotan alihankkija. Sen jälkeen Honda laajensi muihin moottorin osiin ja jopa lentokoneen potkureihin.1960 -luvulla Honda valloitti suurimman osan maailmanmarkkinoista. 1970-luvulla Honda oli maailman suurin moottoripyörien valmistaja, titteliä ei ikinä luovutettu.

Piaggio

Vuonna 1884 perustettu Piaggio-konserni on nykypäivänä yksi maailman suurimmista kaksipyöräisten valmistajista. Meiltä saat Piaggio mopot, sekä isommat skootterit. Meiltä myös Piaggio varaosat, sekä huolto- ja vahinkopalvelut. Mopoihin sekä isompiin skoottereihin saat meiltä myös rahoituksen.

Sym

Tinkimättömän laadun osoituksena, kaikille Euro Motor Center Oy:n maahantuomille SYM – ajoneuvoille myönnetään ylivertainen neljän (4) vuoden takuu! (4 vuotta tai 20.000 km.) 

Vespa

Viimeisintä teknologiaa edustavien moottorien ympärille on muotoiltu silmiä hivelevä ulkokuori, jonka elegantit, kromiset yksityiskohdat ja ajattoman kauniit piirteet ovat vain osa Vespan tyyliä. Vespan elegantti ja tyylikäs mallisto käsittää useita malleja ja moottorivaihtoehtoja. Tutustu!